Brass Crossing Borders - Dansk Tysk Messingblæserakademi


Dato og tid

Mandag d. 6. august 2018 kl. 12:00 til søndag d. 12. august 2018 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 15. juni 2018 kl. 23:55

Sted

Gråsten Landbrugsskole
Fiskbæk 15
6300 Gråsten
Denmark

Arrangør

Sønderborg Musikskole
+45 88724228
musikskolen@sonderborg.dk

Brass Crossing Borders
- Tidligere Dansk-Tysk Messingblæserakademi

Hvert år kan unge mennesker fra hele Europa fokusere på at blive dygtigere på deres instrument – og samtidig komme i gang med at bygge et netværk op.

Brass Crossing Borders åbner atter dørene i sommeren 2018.

Et samarbejde mellem Sønderborg Kommune, Sønderborg Musikskole og Landes Musikrat Schleswig – Holstein

Hvem: Hvert år afholder vi Danmarks bedste og hyggeligste sommerkursus, hvor alle messingkvintettens instrumenter er repræsenteret. Kurset henvender sig til rutinerede amatørmusikere, MGK-elever samt studerende ved musikkonservatorier og interesserede ambitiøse instrumentalelever.

Hvordan: Med et lille antal kursister pr. underviser giver det optimale betingelser for at tilrettelægge undervisningen målrettet den enkelte deltagers niveau og ønsker.

Undervisningen vil dels foregå i 5 instrumentalgrupper og dels som soloundervisning, så der er rig mulighed for at få tjekket op på “basics” og få en hel masse gode ideer med hjem til at arbejde videre på.

Underviserne er topprofessionelle musikere fra professionelle symfoniorkestre og musikkorps, og er samtidig rutinerede undervisere. Underviserne kommer fra både Danmark og Tyskland. Undervisningen foregår dog mest på engelsk. 

Hvad: Der bliver lagt stor vægt på kammermusikdelen. For de klassiske kursister vil der være undervisning i disciplinen “orkesteruddrag”, hvor vi gennemgår nogle af de gængse ting fra det symfoniske repertoire.

På vores sommerkursus lægger vi meget vægt på det sociale aspekt, så alle kursister mødes med ligesindede og på den måde får opbygget et fagligt netværk. Udover det daglige skema med undervisning, er der rig mulighed for at mødes på kryds og tværs og spille i forskellige ad hoc grupper.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Sønderborg Musikskole
+45 88724228
musikskolen@sonderborg.dk